Mikä ihmeen zombiewalk?

ZOMBIEWALK HELSINKI V SAAPUU TAAS LAUANTAINA 23.05.2009

ELÄVIENKUOLLEIDEN SAATTUE ALOITTAA KULKUNSA RAUTATIENTORILTA KLO. 19.00.

KAIKKI KYNNELLEKYKENEVÄT OVAT TERVETULLEITA!




WALKIN KARTTA:



Walkin Facebook ryhmä TÄÄLLÄ
Zombiewalk ryhmä TÄÄLLÄ
IRC-Galleria Zombiewalk yhteisö TÄÄLLÄ


Zombiewalk on amerikasta lähtöisin oleva alakulttuurin muoto jossa samanhenkiset, esimerkiksi kauhuleffoista tykkäävät ihmiset kerääntyvät kulkemaan ennaltasovitun reitin zombeiksi pukeutuneena, eläytyen rooliin parhaansa mukaan. Ensimmäinen zombiewalk järjestettiin Helsingissä 1. lokakuuta 2006, reitti kulki Kiasmalta senaatintorille ja walkkiin osallistui noin 80 ihmistä. Sen jälkeen on walkkeja järjestetty ahkeraan ja nyt seuraavaksi onkin luvassa jo viides zombiewalk!

Zombiewalk ei ole minkäänlainen mielenosoitus tai protesti, eikä siinä takana myöskään ole mitään aatteita, kysymys on yksinkertaisesti hauskanpidosta ja samanhenkisten ihmisten kanssa hengailusta.

Jokainen joka vähänkin tuntee vetoa heittää purkillisen tekoverta päälleen ja lähteä raahustamaan kymmenien zombietovereiden kanssa Helsingin kaduille, on ehdottomasti tervetullut!
Jos kuitenkin olet ensikertalainen tai et ole koskaan sattunut tutustumaan zombiewalkin sääntöihin niin nyt on aika lukaista ne läpi oikealta löytyvien linkkien takaa!
Sieltä saattaa löytyä myös hyviä vinkkejä meikkaukseen ja muuhun zombiemaiseen käytökseen ;)


___________________________________

UUTISET:


- 25.4.2009
Zombiewalk helsingin sivut on siirretty väliaikaisesti bloggerin alaisuuteen koska sivutila muuttuikin maksulliseksi. Sivut yritetään saada mahdollisimman pian takaisin omalle serverille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti