Ohjeita ja muuta hyödyllistä

Vaikka zombiet saattavatkin ensisilmäyksellä vaikuttaa hyvin aivottomilta verenhimoisilta hirviöiltä emme kuitenkaan voi tällätavalla julkisella paikalla täysin toimia, ymmärrätte varmaan eli myös zombiewalkissa on pari sääntöä.

1. Ohikulkijoiden ja sivullisten minkäänlainen vahingoittaminen, sotkeminen, syöminen tai järsiminen on ehdottomasti kielletty, ellei toiselta osapuolelta ole kyseiseen toimintaan suostumus.

2. Zombien tulee kulkea hitaasti ja suht hyvässä järjestyksessä. Katuvaloissa pysähdytään, vaikka käveleviä kuolleita ollaankin niin oikeita ruumiita ei kuitenkaan haluta.

3. Verta saa ja pitää käyttää runsain mitoin mutta kaupungin tai sivullisten omaisuuden sotkemista (autot, talojen seinät, ikkunat) pitää välttää.

4. Kaikilla pitää olla hauskaa, zombiewalk ei saa ollaa kenellekkään ikävä kokemus joten ethän tee siitä sellaista itsellesi tai muille.

5. Muistathan että zombiet tosiaan ovat käveleviä kuolleita, kukaan tuskin kiirehtii kuolemansa jälkeen mihinkään saatikaan käyttäydy tavallisen kaduntallaajan tavoin. Muista siis eläytyä parhaasi mukaan niin tarjoamme myös sivustaseuraajille kiinnostavan kokemuksen.

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Järjestäkää Zombie Walk Michael Jacksonin muistolle!!!

    VastaaPoista
  3. kuka järjestää zombiewalkia? olisi täydellinen bändiehokas klubeille soittamaan.jotain yhteystietoja tarvitsisi.
    TuiQ@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti! Thrill the World 25.10.09, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 03:30 Rautatientorilla. Zombiet mukaan Thrilleriin!!! \o/

    VastaaPoista